Laura & Timothy - Een strikje voor elegante viervoeter Camilla

Het verhaal

Wanneer je ceremoniespreker Laura Vermeylen volgt, weet je dat ze alles tot in de puntjes voorbereidt en verzorgt. Zo ook voor haar eigen huwelijk met Timothy! Aan elk detail werd gedacht en het geheel overgoten met een flinke dosis liefde. Zo mocht hond Camilla voor de gelegenheid schitteren met een op maat gemaakt strikje.

Het strikje op maat

De stofkeuze verliep vlot voor Laura en Timothy. Op basis van hun vraag naar een niet-glanzende stof in effen wit of pastelkleur, bezorgde ik hen eerst een collage om te weten welk kleurenpalet zij het meest passend vonden voor Camilla.

STRIKK maatwerk strikje voor hond

Al snel kwam het antwoord dat ze gingen voor de roze kleur. Binnen dat palet kregen ze even later een aantal stofstalen in de bus. Ook toen was de keuze snel gemaakt: een effen linnen, zalmroze stof zou het worden.

We kozen er samen voor om het strikje aan een verstelbare band te bevestigen zodat Camilla het comfortabel rond haar nek kon dragen. En dit was meteen de grootste uitdaging! Een eerste versie bleek niet ideaal te zijn. Omdat ik eraan houd om een perfect afgewerkt accessoire af te leveren, ging ik een week voor hun burgerlijk huwelijk langs bij Laura en Timothy om het strikje aan hun livingtafel op een nieuw ontworpen halsband te naaien. Het resultaat was ideaal!

STRIKK maatwerk strikje voor hondSTRIKK maatwerk strikje voor hond

Het huwelijk

Camilla mocht twee keer stralen met haar strikje: op de burgerlijke trouw en enkele maanden later op het grote feest van Laura en Timothy met een persoonlijke ceremonie. En ja hoor, het geheel zag er hartverwarmend uit!

STRIKK maatwerk strikje voor hondSTRIKK maatwerk strikje voor hondSTRIKK maatwerk strikje voor hond

Review

Laura: "Camilla straalde, iedereen vond de strik geweldig!"

STRIKK maatwerk

Met STRIKK maatwerk kies je voor de kracht van persoonlijke accessoires om een bijzondere gelegenheid nog specialer te maken. Neem een kijkje op de informatiepagina voor maatwerk of contacteer mij geheel vrijblijvend om jouw eigen idee concreet te maken.

Credits

Foto's door Jurography

Laat een commentaar achter

Alle commentaren moeten bekeken vooraleer ze gepubliceerd worden