G E P E R S O N A L I S E E R D E   C R E A T I V I T E I T

Ben je op zoek naar een strikje dat perfect past bij jouw kleedje? Ben je eindeloos aan het zoeken naar een reeks strikjes voor de volledige suite? Wil je een pochet met handgeborduurde initialen? Of droom je van een ander stoffen accessoire op maat? Samen met Anna-Marie van STRIKK maak je dat waar.

Voor elke creatie op maat hanteert STRIKK een projectmatige aanpak.

Dat begint met de concretisatie van jouw idee: een moment van uitwisselen van inspiratie, samen nadenken hoe het finale accessoire eruit zal zien en afstemmen uit welke materialen het zal bestaan. Ook kan je aangeven om jouw accessoire te laten personaliseren met een handgeborduurde tekst of figuur. Op basis van deze informatie, ontvang je een precieze prijsofferte.

Vervolgens gaat Anna-Marie op zoek naar een aantal stoffen die beantwoorden aan jouw wens. Je ontvangt stalen van verschillende stoffen zodat je zelf de finale keuze kan maken. Hetzelfde geldt voor de kleur van het borduurgaren indien je personalisatie wenst.

Eens gekozen, wordt pas gevraagd om de betaling in orde te brengen. Dus als je tot op dit punt niet tevreden bent, ben je helemaal vrij om het project stop te zetten.

Nadien volgt de kern van de zaak: de creatie. Tijdens dit proces zal je steeds op de hoogte gehouden worden van de vooruitgang en kan je een paar fotootjes verwachten van jouw accessoire in wording.

Wanneer het af is, wordt jouw accessoire met zorg verpakt en verzonden of persoonlijk afgeleverd.

Kriebelt het om jouw idee samen te concretiseren of heb je nog een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op via deze link.

Meer details over eerdere realisaties op maat kan je vinden op de STRIKK blog.

 

STRIKK maatwerk sluier

STRIKK maatwerk borduren

STRIKK maatwerk strikjes

STRIKK maatwerk strikje en pochet

P R I J Z E N

Strikje op maat vanaf € 120

Pochet op maat vanaf € 25

Andere accessoires: offerte op aanvraag

Gratis bezorging of verzending

 

Kriebelt het om jouw idee samen te concretiseren of heb je nog een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op via deze link.

Meer details over eerdere realisaties op maat kan je vinden op de STRIKK Blog