Het begin van STRIKK

9 februari 2019, de dag waarop we meneer en mevrouw werden. De dag waar heel wat voorbereiding aan vooraf ging en waar we al zo lang samen naar uitkeken. De dag waarvoor mijn mama mij verbood om mijn eigen trouwkleed te maken (en gelijk had ze), en ik dus mijn aandacht vestigde op een ander naaiproject: de strikjes van mijn echtgenoot-to-be en de mannen van onze suite. 

Al gauw na die prachtige dag ontstond het idee van STRIKK om ook andere bruidegommen en suites te laten stralen met een strikje, pochet of andere accessoires die volledig naar wens van het koppel vervaardigd worden. 

Naast het maatwerk ontwikkelde ik een duurzame collectie accessoires in zeer kleine oplagen, vervaardigd met upcycled stoffen. Voor wanneer je te gast bent op een huwelijk of een andere speciale gelegenheid.

STRIKK vandaag

Toen ik in 2014 startte met mijn avondopleiding tot naaister had ik niet durven dromen om ooit de helft van mijn kleren zelf te maken, laat staan een eigen merk op te richten! En nu, 8 jaar later, is dat exact wat ik heb kunnen bereiken en waar ik elke dag weer trots op ben.

Het is soms een hele puzzel om STRIKK te combineren met mijn full time job, vrienden en familie. Maar ik krijg er zoveel dankbaarheid en energie voor in de plaats. Daar ben ik jou als (toekomstige) STRIKK-klant ontzettend dankbaar voor!

Ondertussen is STRIKK mijn passie in bijberoep. Ik doe niets liever dan samen met jou en voor jou het ideale accessoire creëren. Aangezien STRIKK een eenmanszaak (eenvrouwszaak eigenlijk) is, sta ik persoonlijk in voor de kwaliteit van het volledige proces: van het eerste contact met jou tot het ontwerpen, het vervaardigen en bezorgen van accessoires die jou of jouw dierbare laten stralen.

Het STRIKK atelier

Het atelier van STRIKK is een aparte kamer in ons huis te Hasselt waar alle creativiteit samen komt. Wanneer ik alleen thuis ben, ben ik daar te vinden. In dit atelier wordt er ontworpen, gestikt en geborduurd. Alleen voor het snijden van de stof trek ik naar de keuken!

STRIKK voor jou

Durf bewust kiezen voor een duurzaam accessoire dat een reflectie is van jouw stijl en persoonlijkheid.

De accessoires uit de STRIKK collectie zijn vervaardigd vanuit upcycled stoffen waardoor kledingstukken een tweede leven krijgen, en jij zeker bent van een exclusief stuk. De STRIKK collectie van duurzame accessoires vind je hier

Ben je op zoek naar een strikje dat perfect past bij jouw kleedje? Ben je eindeloos aan het zoeken naar een reeks strikjes voor de volledige suite? Wil je een pochet met handgeborduurde initialen? Of droom je van een ander stoffen accessoire op maat? Ga dan kijken naar de informatie over STRIKK maatwerk op deze pagina.