Lies & Bram - Een maatwerk strikje als verbindend kleurenpalet

Het verhaal

Lies leerde STRIKK kennen tijdens een pop-up in Leuven. Zelf ontwerpt ze onder de naam LMevrouw prachtige kaartjes, die daar eveneens te vinden waren. Met het naderen van haar trouwdag, bracht ze verloofde Bram in contact met Anna-Marie van STRIKK zodat hij met grote geheimhouding een strikje kon laten maken om zijn stijlvolle outfit te vervolledigen.

Het ontwerp

Bram stuurde een uitgebreide fotoreportage door van zijn maatpak, bretellen en schoenen. Het strikje moest het element worden dat hiervan een mooi geheel zou maken. Een concreet idee was er nog niet meteen. Daarom kreeg hij 7 stalen in de bus van uiteenlopende stoffen die er mooi bij zouden passen. Ook al had hij wel een voorkeur, heeft hij toch de geheimhouding over boord gegooid om Lies haar mening te vragen. En ja hoor: hij had goed gekozen!

Het kunstig motief op de stof had het ideale kleurenpalet met blauw-groene tinten zoals het maatpak en rood-bruine kleuren zoals de schoenen en bretellen. Kortom: missie geslaagd! 

STRIKK maatwerk strikje huwelijk Lies en Bram

Het huwelijk

De beelden zeggen meer dan woorden, dus bij deze ;-)

STRIKK maatwerk strikje huwelijk Lies en Bram
STRIKK maatwerk strikje huwelijk Lies en Bram
STRIKK maatwerk strikje huwelijk Lies en Bram
STRIKK maatwerk strikje huwelijk Lies en Bram

Review

Lies: "Je hebt dat zoooo mooi gedaan! De stof was 100% perfect, het versmolt alle andere stukken tot 1 geheel. Dankjewel!!!"

STRIKK maatwerk

Met STRIKK maatwerk kies je voor de kracht van persoonlijke accessoires om een bijzondere gelegenheid nog specialer te maken. Neem een kijkje op de informatiepagina voor maatwerk of contacteer STRIKK geheel vrijblijvend om jouw eigen idee concreet te maken.

Credits

Foto's door STRIKK en Heimat Verhalen - Maatpak door Café Costume - Jurk door JB Couture Bruidsmode - MUA door Maren Nivelle - Bloemen door Forzalia Flowers

Laat een commentaar achter

Alle commentaren moeten bekeken vooraleer ze gepubliceerd worden