Jo & Michaël - Drunk on tequila

Het verhaal

Het begon allemaal met een kleurenschema getiteld “Drunk on tequila”. Een palet gaande van Jaguar racing green tot mintgroen.

Zeggen dat STRIKK voor Jo en Michaël gewoon een merk voor handgemaakte strikjes is, zou een understatement zijn. Ze rekenden op STRIKK voor het volledige styling proces van hun outfits. Zo gingen we onder andere meermaals samen naar Mercken Hasselt voor advies over hun kostuum op maat en bespraken we welke schoenen er het mooist onder zouden staan.

De strikjes op maat

Jo en Michaël kozen voor een kostuum in dezelfde stof in verschillende tinten groen: lichtgroen voor Michaël en donkergroen voor Jo. Het voordeel aan de op maat gemaakte kostuums is dat we die stoffen konden bijbestellen voor de creatie van hun strikjes.

STRIKK maatwerk strikjes

Tijdens de bezoeken aan Mercken, selecteerden Jo en Michaël de linnen stof voor de strikjes van de suite dankzij de STRIKK staalkaartjes. Het werd lichtblauw, dat mooi staat bij hun groene kostuums, en de donkerblauwe kostuums van de suite.

De grote dag

Een trouwfeest waarbij de styling klopte van A tot Z: groen was overal en in verschillende structuren aanwezig, waardoor het een mooi geheel was zonder eentonig te zijn. Perfectie was duidelijk de norm.

STRIKK maatwerk strikje huwelijk
STRIKK maatwerk strikje huwelijk
STRIKK maatwerk strikje huwelijk

De mannen van de suite waren ook gemakkelijk te herkennen tussen het volk: degenen in donkerblauw pak met lichtblauw strikje, tot en met de kleinste telg.

STRIKK maatwerk strikje huwelijk
STRIKK maatwerk strikje huwelijk

STRIKK maatwerk

Met STRIKK maatwerk kies je voor de kracht van persoonlijke accessoires om een bijzondere gelegenheid nog specialer te maken. Neem een kijkje op de informatiepagina voor maatwerk of contacteer mij geheel vrijblijvend om jouw eigen idee concreet te maken.

Credits

Kostuums op maat door Mercken Hasselt - Foto’s door Leclicq Photography

Laat een commentaar achter

Alle commentaren moeten bekeken vooraleer ze gepubliceerd worden