Emma & Laurens - Handgeborduurde zakdoeken voor tranen van blijdschap

Het verhaal

Emma en Laurens wilden graag wat persoonlijke details toevoegen om hun huwelijksdag extra bijzonder te maken. Zo was Emma op zoek naar handgeborduurde zakdoeken om te geven aan hun suite als dankbaarheid en waardering aan de mensen die zo belangrijk voor hen waren op hun grote dag.

De gepersonaliseerde zakdoeken

Emma stuurde het logo van hun huwelijk door: de initialen E en L in een sierlijke cirkel met blaadjes. Dit logo werd in het goud gedrukt op de uitnodigingen.

Daarna was het tijd om keuzes te maken. Daarvoor kwamen Emma en Laurens langs op een weekavond. Het was snel beslist dat het witte zakdoeken zouden worden van 30 op 30 cm. De keuzes voor het borduurwerk waren moeilijker. Om hen hierin te helpen, werd ter plekke een stukje stof geborduurd met twee borduursteken en de verschillende kleuren. Samen met een latere foto van het volledige logo in één en in twee kleuren geborduurd, werd de knoop doorgehakt.

STRIKK Maatwerk - Handgeborduurde zakdoeken

Na het maken van de zakdoeken met de naaimachine, werden ze één voor één met de hand geborduurd met goudkleurig garen en in twee verschillende steken: een fijnere steek voor de blaadjes dan voor de initialen en de cirkel. Bijzondere aandacht ging naar het mooi afwerken van zowel de voor-als achterzijde.

Toen de zakdoeken af waren, werden ze met zorg verpakt en persoonlijk bezorgd aan Emma en Laurens. Ze waren ontzettend blij met het resultaat en konden niet wachten om ze te gebruiken op hun huwelijksdag.

STRIKK Maatwerk - Handgeborduurde zakdoek huwelijk

Op de grote dag

Het fijne aan de zakdoeken was dat ze niet enkel praktisch waren voor het drogen van traantjes van blijdschap, maar ook verder zullen leven als mooie herinnering aan de grote dag van Emma en Laurens.

Het schenken van handgeborduurde zakdoeken is misschien een klein gebaar, maar het is een manier om iets persoonlijks en unieks te geven om nog lang te koesteren.

STRIKK Maatwerk - Handgeborduurde zakdoek huwelijk
STRIKK Maatwerk - Handgeborduurde zakdoek huwelijk
STRIKK Maatwerk - Handgeborduurde zakdoek huwelijk

Emma: "Bedankt voor de mooie zakdoeken, iedereen was er heel blij mee. Mijn oma durfde hem zelfs niet gebruiken, had hem wel bij maar had een ‘ouwe’ bij voor haar neus te snuiten!"

STRIKK maatwerk

Met STRIKK maatwerk kies je voor de kracht van persoonlijke accessoires om een bijzondere gelegenheid nog specialer te maken. Neem een kijkje op de informatiepagina voor maatwerk of contacteer mij geheel vrijblijvend om jouw eigen idee concreet te maken.

Credits

Foto's door Lux Visual Storytellers (www.luxvisualstorytellers.com)

1 commentaar

Beste

Wij zijn Thomas & Jolien en trouwen op 18 mei 2024. We zouden onze getuige graag op een originele en persoonlijke manier willen vragen. We zijn dus op zoek naar een strikje met bijpassende stoefertje met hierop geborduurd “best man”. Is dit iets wat jullie doen en wat zou de prijs zijn?

Alvast bedankt.

Mvg
Jolien & Thomas

Jolien 02 april 2023

Laat een commentaar achter

Alle commentaren moeten bekeken vooraleer ze gepubliceerd worden