Trouwbeleving Liefs 2023 - Mijn beleving

Terugblik

Een maand geleden was STRIKK standhouder op Trouwbeleving Liefs. Het was mijn eerste keer op zo'n beurs en ik was behoorlijk opgewonden om al die verloofde koppels en de verschillende standhouders te ontmoeten. En daar heb ik geen spijt van!

Samen met videograaf Jurian (Jurography) en ceremoniespreker Laura (Laura Vermeylen) hadden we een plezante tijd in "het kleine zaaltje" onderaan de trap richting de grote zaal. Wanneer het wat rustiger was, hebben we gezellig staan keuvelen!

STRIKK collectie beursstand op Trouwbeleving Liefs 2023

Op de beurs ontmoette ik tal van toekomstige bruidsparen met wie ik zeer aangename en inspirerende gesprekken had. Ze waren geïnteresseerd in de accessoires die ik aanbood en vonden het leuk om mijn verhalen over het ontwerpproces en de productie te horen. Ik kon hun perspectieven en ideeën over de accessoires oppakken en hun wensen vertalen naar de maatwerkaccessoires waar ze naar op zoek waren.

STRIKK maatwerk beursstand op Trouwbeleving Liefs 2023
STRIKK maatwerk stand op Trouwbeleving Liefs 2023

Ook ontmoette ik de toffe mannen van Tudor Personal Tailor, een gerenommeerde kleermaker in Hasselt. Zij waren ook standhouder op de beurs en hadden interesse om mijn accessoires te verkopen in hun winkel. Een dikke week geleden hadden we een geweldig gesprek en maakten we die samenwerking concreet. Ik voel me vereerd om mijn producten te mogen aanbieden in zo'n mooie winkel waarvan de spirit helemaal bij STRIKK past.

Nu, na een maand, kan ik zeggen dat het bezoek aan de trouwbeurs een geweldige beslissing was. Het is niet alleen een leuke ervaring geweest, maar ook de perfecte gelegenheid om nieuwe klanten en samenwerkingsmogelijkheden te ontdekken.

Liefs,

Anna-Marie

Credits

Trouwbeurs: Trouwbeleving Liefs, georganiseerd door de dames achter Pure Weddings, Blooms & LeafsStudio Mini Us en Studio Kiki

Foto's: Jurography en Studio Fasil

Locatie: Engelenburcht Tildonk

Ga rechtstreeks naar de pagina van STRIKK Collectie of STRIKK Maatwerk.

Laat een commentaar achter

Alle commentaren moeten bekeken vooraleer ze gepubliceerd worden